| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
fero Vojín

|
Zaslal: so srpen 15, 2009 8:20 pm Předmět: vietcong 3 |
|
|
| hele nevíte jestli bude větcong 3?? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubaiss Administrátor

Založen: 5.7.2005 Příspěvky: 728 Bydliště: CZ / Severní Morava
|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 6:53 pm Předmět: Re: vietcong 3 |
|
|
ne... další díly Vietcongu již nebudou... bohužel, nic tomu momentálně nenasvědčuje... ale kdoví, třeba herní bůh dá i další díly  _________________ Když nejde o život, tak jde o hovno.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PVT CJ HORNSTER Četař

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 5:36 pm Předmět: |
|
|
Další VIETCONG nebude protože by se to muselo jmenovat jinak než VC třeba vememe na úvahu BATTLEFIELD 2 takže třeba ELITE USMC neboCHIESE KILLER. I když by to bylo docela dobré tak další díl nebude _________________ Hrajete BF2 ??? Jestli ne tak začněte. Tady jsou moje stats z BF2 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubaiss Administrátor

|
Zaslal: po říjen 12, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
| PVT CJ HORNSTER napsal: | | Další VIETCONG nebude protože by se to muselo jmenovat jinak než VC třeba vememe na úvahu BATTLEFIELD 2 takže třeba ELITE USMC neboCHIESE KILLER. I když by to bylo docela dobré tak další díl nebude |
proč by se to muselo jmenovat jinak? _________________ Když nejde o život, tak jde o hovno.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PVT CJ HORNSTER Četař

|
Zaslal: st říjen 14, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
Protože VIETCONG je název skupiny bojující ve vietnamu a jak by to vypadalo kdyby to bylo na území iráku a jmenovalo by se to VIETCONG. Tak trochu nelogický _________________ Hrajete BF2 ??? Jestli ne tak začněte. Tady jsou moje stats z BF2 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Kubaiss Administrátor

|
Zaslal: st říjen 14, 2009 6:17 pm Předmět: |
|
|
| PVT CJ HORNSTER napsal: | | Protože VIETCONG je název skupiny bojující ve vietnamu a jak by to vypadalo kdyby to bylo na území iráku a jmenovalo by se to VIETCONG. Tak trochu nelogický |
a kdo tady mluvil o změně prostředí? ve vietnamu a vietnamské válce je ještě spousta událostí, na kterých by se dal postavit děj ještě několika dílů hry _________________ Když nejde o život, tak jde o hovno.
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
PVT CJ HORNSTER Četař

|
Zaslal: so říjen 17, 2009 10:16 am Předmět: |
|
|
To sice je,ale jsou i jiný hry z vietnamu třeba BF Vietnam a další a pak by se ako¨rát dohadovaly že to je jejich nápad. Mně to je jedno bylo by to super kdyby bylo těch vietcongů hodně. _________________ Hrajete BF2 ??? Jestli ne tak začněte. Tady jsou moje stats z BF2 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|