..:: Czech Vietcong 2 Fan Page ::..  ..:: Czech Vietcong Forum ::..

Key

Zakysli jste ve hře, nebo máte jiný problém? Sem s tím.

Mám taky hlašku ohledně chybneho Keye

Ano a sere mě to
6
67%
Měl, ale už nemám
1
11%
Ne nemám vubec problém
2
22%
 
Celkem hlasů : 9

Key

Příspěvekod GrazzL » sob lis 05, 2005 5:54 pm

Kolik z Vás má hlášku ohledně špatného Klíče?


ví někdo jak to vyřešit ?

Obrázek
Obrázek
GrazzL
Rotný
Rotný
 
Příspěvky: 138
Registrován: pon srp 29, 2005 8:13 am

Příspěvekod Bloodmoon » sob lis 05, 2005 6:04 pm

Ahoj mam problem v Multiplayeru. Vcera dne 4. 11. 2005 mi prisla postou predobjednana hra VIETCONG 2. Hral jsem vcera po internetu multiplayer asi 15 minut na zkousku. Pak jsem zacal hrat singleplayer. Dneska jsem si chtel opet zahrat po internetu, ale nemuzu se pripojit na zadnej server, po chvilce me to vyhodi a pise to "Spojeni se serverem selhalo, CD klic je jiz pouzivan" (coz je uplna hovadina). Prosim poradte mi co mam delat ? Mam hru preinstalovat ? Poradne me to sere clovek vyhodi 1000 kc a pak si ani nezahraje po netu :evil:
Bloodmoon
Vojín
Vojín
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř zář 28, 2005 11:09 am

Příspěvekod GrazzL » sob lis 05, 2005 6:20 pm

ja bych chilenku vydržel vypada to na masový porblem i mě to sere a nejde počkame na vyjadření Pterodonu , ktere určitě bude v nejbližších hodinách .

ps: jsem to tet zkoušl a přijdemi že to nikdo nehraje žeby stejný problem?
Obrázek
GrazzL
Rotný
Rotný
 
Příspěvky: 138
Registrován: pon srp 29, 2005 8:13 am

Oh God

Příspěvekod Raptor » sob lis 05, 2005 6:30 pm

Tak už mě to taky laplo. Doteď sem byl fpoho.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Raptor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned říj 30, 2005 6:12 pm
Bydliště: Ani nevím :-)

Příspěvekod Bloodmoon » sob lis 05, 2005 6:31 pm

Jasne pockam a uvidime co s tim bude, jinak to divko rozlamu na miliardu kousku a spalim :evil: A typky z Pterodonu oznacim za kacire a pozenu pred inkvizici. :D
Bloodmoon
Vojín
Vojín
 
Příspěvky: 11
Registrován: stř zář 28, 2005 11:09 am

Příspěvekod Raptor » sob lis 05, 2005 6:39 pm

Bloodmoon píše:Jasne pockam a uvidime co s tim bude, jinak to divko rozlamu na miliardu kousku a spalim :evil: A typky z Pterodonu oznacim za kacire a pozenu pred inkvizici. :D
:P :D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Raptor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned říj 30, 2005 6:12 pm
Bydliště: Ani nevím :-)

Příspěvekod Kubaiss » sob lis 05, 2005 6:41 pm

podařilo se mi získat vyjádření hodně blízké osoby týmu pterodon:

"klicu bylo vygenerovano 15 milionu pokud vim, sleduje se platnost kazdeho z nich oddelene. Byla by velka nahoda, kdyby zrovna jeho klic nekdo nahodou vygeneroval"

"vim ze je treba problem s nejakymi hlaskami kolem instalace - to taky nikdo nevi cim to je..."
Kubaiss
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 698
Registrován: úte črc 05, 2005 12:05 pm
Bydliště: CZ / Morava

Příspěvekod Raptor » sob lis 05, 2005 6:54 pm

Teda pokud to myslel tak že se nic takového nemůže stát tak bych mu nakopal prdel a řekl mu ať si to de hezky vyzkoušet. :x
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Raptor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned říj 30, 2005 6:12 pm
Bydliště: Ani nevím :-)

Příspěvekod GrazzL » sob lis 05, 2005 6:55 pm

to je sice pěkný ale mi chceme nápravu a nebo vysvětlení :(
Obrázek
GrazzL
Rotný
Rotný
 
Příspěvky: 138
Registrován: pon srp 29, 2005 8:13 am

Příspěvekod Kubaiss » sob lis 05, 2005 6:57 pm

Raptor píše:Teda pokud to myslel tak že se nic takového nemůže stát tak bych mu nakopal prdel a řekl mu ať si to de hezky vyzkoušet. :x


neurážet, prosím
Kubaiss
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 698
Registrován: úte črc 05, 2005 12:05 pm
Bydliště: CZ / Morava

Příspěvekod Raptor » sob lis 05, 2005 7:02 pm

Jakub píše:
Raptor píše:Teda pokud to myslel tak že se nic takového nemůže stát tak bych mu nakopal prdel a řekl mu ať si to de hezky vyzkoušet. :x


neurážet, prosím
budu se snažit krotit :wink:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Raptor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned říj 30, 2005 6:12 pm
Bydliště: Ani nevím :-)

Příspěvekod Kubaiss » sob lis 05, 2005 7:40 pm

nevim, jestli je to rozsáhlý problém, podívej te se, kolik serverů jede vc2:

http://www.vietcong.cz/index.php?katego ... ervers_vc2
Kubaiss
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 698
Registrován: úte črc 05, 2005 12:05 pm
Bydliště: CZ / Morava

Příspěvekod Raptor » sob lis 05, 2005 7:53 pm

Hmm na každém českém fóru o vc2 se to probírá takže na tom něco bude. Přece by nebylo normální i kdyby to nešlo jen 100 lidem ne?
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Raptor
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 75
Registrován: ned říj 30, 2005 6:12 pm
Bydliště: Ani nevím :-)

Příspěvekod Kubaiss » sob lis 05, 2005 7:54 pm

všechno je možný
Kubaiss
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 698
Registrován: úte črc 05, 2005 12:05 pm
Bydliště: CZ / Morava

Příspěvekod Kubaiss » sob lis 05, 2005 11:58 pm

lidi, že mě ještě máte. je sice 0:00, ale v 21:59 hod. ke mně dorazila informace, která konečně vnáší světlo do problému.

takze podle informace kterou jsem ziskal, je ten problem s autentizaci CD klicu na strane GameSpy a postihl vice hernich titulu - nejen VC2
Kubaiss
Administrátor
Administrátor
 
Příspěvky: 698
Registrován: úte črc 05, 2005 12:05 pm
Bydliště: CZ / Morava

Další

Zpět na Poradna

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron